Hem   |    Om oss   |    Vad vi erbjuder   |   Bildgalleri   |   Röster om oss   |   Här handlar vi   |    Kontakta oss   |    o
Vad våra kunder har sagt om oss"Vi är riktigt nöjda med det slutgiltiga resultat Bygganda/Danny och hans hantverkare har bidragit med. Finishen och arbetet är mycket fackmannamässigt och professionellt utfört.
Ett gediget arbete med kunnig personal och trevligt bemötande! "

- Helena Knappe, Hovås
 

"Vi rekommenderar Danny och Bygganda starkt för att renovera hemma. Vi renoverade två badrum och de utförde arbetet på ett proffesionellt sätt, gjorde klart i tid och det tillkomma inte några extra oväntade kostnader. Under hela arbetets gång var de öppna i sin kommunikation och frågade oss om något var oklart. Vid problem som tillkom på grund av oss, till exempel när våra dörrar inte kom i tid, var de flexibla och anpassade sig för att ändå kunna slutföra arbete på ett bra sätt utan extra kostnad. Det är vi otroligt tacksamma för. Danny och vår hantverkare Adrian kom också med tips och rekommendationer när vi inte riktigt kunde bestämma oss. Vi är väldigt nöjda och kommer anlita Danny och bygganda igen för framtida renoveringsprojekt. "
- Lisa Fåhraeus/Anders Claesson, Majorna
 

"Mycket fint resultat, en tydlig och prisvärd faktura som speglade offerten, samt flexibla när det gällde vad som skulle göras och när det det skulle göras. "
- Niklas Nyberg, Linnéstaden
 

"Tack för all hjälp, det blev jättefint! Ni är ett superbyggföretag!
Hälsa alla grabbarna, de har varit toppen och supernoggranna!
Vi är väldigt nöjda! "

- Lisa Dahlén Persson och Karim Chakchouk, Lindome
 

"Vi anlitade Bygganda under hösten 2016, för att totalrenovera ett badrum, och vi är mer än nöjda med både resultat
och vägen fram till detta. Hantverkarna var väldigt professionella och tillmötesgående, och vi fick även hjälp med idéer
till lösningar där vi inte riktigt kommit i mål själva.
Jag kan varmt rekommendera Bygganda och Danny Nadler, då det är dags för er badrumsrenovering."

- Jörgen Bjöörn, Mölndal
 

"Bygganda helrenoverade ett badrum och ett duschrum tillsammans 8,5 m2 under våren 2016.
   1. De började vid den tidpunkt de lovade
   2. Lyhörda på de önskemål vi hade
   3. Snyggt och noggrant utfört arbete
   4. Avslutade arbetena vid utsatt tid
Vi är mycket nöjda med de två våtrum de har renoverat åt oss, kan varmt rekommendera Bygganda."

- Joel & Ewa Bergmann, Mölndal
 

"Bygganda har utfört följande jobb åt mig och min familj:
   1. Komplett renovering av kök och badrum
   2. Takbyte (ny takpapp, läkt, pannor och plåtarbeten)
   3. Byggt nytt garage inkl markarbeten och gjutning av bottenplatta.
Bygganda kombinerar en attraktiv prisnivå med stort kunnande, bredd och kvalitet i genomförandet."

- Fredrik Selander, Ytterby
 

" Bygganda renoverade en toalett hos oss. De gjorde ett gediget grundarbete och en proffsig kakelsättning. Personalen kom snabbt och utförde sitt arbete utan avbrott. De var även tjänstvilliga och ordnade med det som behövdes efter våra önskemål. Vi är mycket nöjda."
-Ulrika Gustafsson och Atte Kumpulainen, Nol
 

"Rekommenderar Bygganda starkt som en driven byggentreprenör.
Bra tidshållning och mycket bra kontakt med byggledaren som både informerar vilket läge bygget befinner sig i, och om det finns frågetecken kring hur man vill ha det.
Aldrig omöjliga om hur och när man vill att jobbet ska utföras, och det är proffsigt skött. Lämnar ifrån sig bra jobb.."

- Dennis Oppong, Olskroken
 

"Jag har anlitat Bygganda för tre badrum - att renovera två badrum och att bygga ett helt nytt badrum. Trygghet, seriositet, bra kommunikation tillika bra idéer, pris och bra personal är ord som beskriver företaget och det gör att jag varmt rekommenderar dem. Jag är jättenöjd med alla badrummen, de blev precis som jag önskade. Nu planerar jag nya projekt och jag kommer definitivt anlita Bygganda igen!"
- Anna Björklund, Utby
 

"Bygganda har renoverat vårt badrum och vi är väldigt nöjda! Arbetet och resultatet håller genomgående hög kvalitet och god finish. Kommunikationen med företaget har också fungerat bra och arbetet har genomförts inom den planerade tidsramen.
Jag kan definitivt rekommendera bygganda!"

- Jonas Saltin, Pixbo
 

"Bygganda hjälpte mig att renovera mitt badrum med ett mycket fint slutresultat. Bygganda är professionella, kunniga och håller vad de lovar. Även om tidsplanen blev lite utdragen, det tog 2 veckor längre än planerat, så är jag mycket nöjd med att badrummet blev så fint som jag hade tänkt mig. Smidigt också att Bygganda skötte all beställning av material och badrumsmöbler utifrån en specifikationslista som vi arbetat fram tillsammans, samt att jag på så sätt fick del av deras rabatter. Hantverkarna var duktiga och vänliga, dock engelsk-talande. De tog väl hand om övriga lägenheten för att så mycket som möjligt minimera att byggdamm spreds överallt. Enkel och snabb kommunikation via mobil och mail när det dök upp frågor!"
- Marcus Lidefeldt, Norra Älvstranden
 

"Hej, Jag är för första gången i mitt liv helt nöjd med allt! Då har jag ändå ägt/renoverat 3 hus. Ni lär inte bli arbetslösa."
- Ingalill Odell, Linnéstaden
 

"Jag har anlitat Bygganda vid ett flertal tillfällen och är mycket nöjd. De är seriösa och pålitliga, kommer med idéer, har bra priser och är väldigt noga med ett att leverera ett bra resultat! /Glad kund som gärna återkommer igen."
- Max Gylling, Lerum
 

"Efter att badrummet blivit klart var det självklart att Bygganda även skulle få renovera köket. Och jag har inte ångrat mig." "Kombinationen av noggrannhet, dialog och kunnighet är det jag lyfter fram när jag rekommenderar Bygganda till andra."
- Johan Fredriksson, Linnéstaden
 

"Jag är jätte nöjd med ert utförda arbete på min toalett samt tvättstuga! Då jag själv är snickare värdesätter jag noggrannhet & ordning och reda det fanns hos er. "
- Fredrik Gustafsson, hantverkare, Partille
 

"Från beställning till färdigt resultat - snabbt och dessutom välgjort!"
- Katarina Fleischer, Göteborg, Lundby